Frisør hanstholm

Saxen startede i 2000 Rikke er udlært hos Hair design i Silkeborg hvorefter hun drog til Hanstholm på grund af kærligheden herefter fik hun arbejde hos Chagall Thisted og siden hen klip 85 efter endt barsel kom beslutningen at starte op som selvstændig.

Nadia er udlært hos art of hair Thisted og drog herefter til København og arbejde en årrække hos cha cha cha , kom siden hen tilbage til egnen og er nu hos Saxen.

  • Vi er et rigtig godt team og hos os vil du befinde dig i rare og rolige omgivelser , hvor alle er velkomne.
  • Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde , vi yder en god service, da kunden skal have den bedste oplevelse
  • Vi lægger stor vægt på at du er i centrum og får personlig vejledning og rådgivning.
  • Vi sørger for at deltage på kurser så vi altid har en finger på pulsen og kan gøre det bedste for dig.

Saxen Hanstholm tilbyder klip-farve-permanent- kurbehandlinger med skøn hovedbundsmassage- langthårsopsætninger brud/knfirmand/ lancier/galla eller hvad det nu skal være . Bryn -vipper. Clips on and of hår. o.s.v

Vi lægger stor vægt på at have et supplement i salon til dem der ikke ønsker alt for meget kemi så vi har både shampooer -farver – lysninger der må bruges på “grønne “saloner og en del shampooer setting produkter der er svanemærket og fra astma /allergiforbundet.

Vi har et bredt udvalg af produkter da vi har plukket ud hvad vi synes er bedst da en produktserie ikke altid rammer alt hvad man ønsker. Så det bedste for dig.